Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:42 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jucați des la loz în plic? Aveți grijă să nu cădeți pradă escrocilor!

ro

22 Aug, 2016 14:53 3790 Marime text
Loteria Română atrage atenția jucătorilor săi să fie extrem de vigilenți, după ce, în ultima perioadă, a primit o mulțime de sesizări cu privire la tentative de înșelăciune cu produse de tip loz în plic false!
 
Pentru a nu cădea pradă escrocilor, Loteria Română îi îndeamnă pe jucători să aibă în vedere următoarele aspecte:
 
În prezent, în portofoliul de produse al Loteriei Române, la categoria loz in plic, toate seriile cuprind în scara de câștiguri exclusiv premii în bani. Nu există niciun fel de produs de acest tip care sa ofere ca premiu autoturisme sau alte obiecte sau servicii.
 
Vânzarea lozurilor se face prin rețeaua de vânzare a Loteriei Române, prin punctele și persoanele autorizate de Loteria Română, la fel și plata câștigurilor.
 
Loteria Română recomandă tuturor jucătorilor săi să nu cumpere produse loteristice decât din agențiile loto și punctele de vânzare autorizate. Să evite contactul cu orice persoană neautorizată care încearcă să vândă produse aparținând Loteriei Române.
 
Reprezentanții Loteriei mai fac precizarea că persoanele care încearcă să falsifice produsele companiei sau să facă tranzacții cu aceste falsuri vor fi trase la răspundere conform legii. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii