Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:38 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii Grupării Mobile Tomis Constanța au făcut prăpăd la cazinourile din Brăila

ro

18 Mar, 2016 01:56 2972 Marime text
 
Zeci de poliţişti şi jandarmi au luat la rând, miercuri, 16 martie, baruri, discoteci, cazinouri şi săli de jocuri din municipiu şi judeţ, scrie n ediția de aseară cotidianul Obiectiv de Brăila.
 
Cu sprijinul lucrătorilor de la Gruparea Mobilă de Jandarmi "Tomis" Constanţa, forţele de ordine din Brăila au desfăşurat activităţi pentru prevenirea faptelor antisociale, în special a celor comise cu violenţă, şi menţinerea climatului de ordine publică şi siguranţă rutieră. Aproape 500 de persoane au fost legitimate, 120 de autovehicule au fost controlate în trafic, iar amenzile au depăşit 55.000 lei.
 
Razia de amploare s-a desfăşurat în ziua de 16 martie, când poliţiştii şi jandarmii, însoţiţi de luptători din cadrul Servicului de Acţiuni Speciale, au pornit la atac. Echipele care au participat la acţiuni au efectuat controale la 108 unităţi comerciale şi societăţi tip cafe-bar, cazinou, pariuri sportive ş.a., au legitimat 482 de persoane, dintre care 75 au fost controlate corporal sumar şi 37 au fost conduse la sediile inspectoratului, pentru verificări suplimentare. De asemenea, au fost controlate în trafic 120 de autovehicule, fiind efectuate 31 de testări cu aparatul etilotest.
 
"Poliţiştii au aplicat 129 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 56.845 lei, 22 fiind aplicate conform prevederilor Legii 61/1991 (republicată), pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 11 conform Legii 12/1990 (republicată) privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, 93 conform OUG 195/2002 (republicată) privind circulaţia pe drumurile publice şi trei pentru alte abateri", a precizat scms. Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
Sursa text: obiectivbr.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii