Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:18 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Instanța a stabilit Despăgubiri uriașe acordate jurnalistei violate în centrul Capitalei

ro

13 Dec, 2014 15:19 1464 Marime text
Bărbatul care a violat o jurnalistă în centrul Capitalei, obligat să plătească 200.000 de lei despăgubire

Ninel Mogoşanu, bărbatul care a violat în urmă cu un an o jurnalistă chiar în centrul Capitalei, a fost obligat de instanţă să plătească despăgubiri de 200.000 de lei, potrivit B1Tv.

Aflat în puşcărie, violatorul a ameninţat că se va sinucide deoarece nu are cum să plătească această sumă.

În urmă cu an, cazul lui Ninel Mogoşanu şoca opinia publică. Bărbatul a violat o jurnalistă de la un post de radio privat chiar în centrul Capitalei. Tânăra a fost ameninţată cu un cuţit şi forţată să întreţină raporturi sexuale.

Instanţa a stabilit că violatorul va fi obligat acum să îi plătească tinerei despăgubiri în valoare de 200.000 de lei. Chiar dacă nu a fost condamnat încă, bărbatul se află deja în închisoare.

Vestea că va fi obligat să plătească despăgubiri l-a şocat pe violator. Acesta i-a mărturisit mamei sale că intenţionează să îşi pun capăt zilelor

„Fiul meu a ameninţat că se va sinucide! Plânge în fiecare zi şi-mi spune că nu este vinovat, că fata a vrut să vină de bunăvoie cu el. Mi-a spus că în drumul lor au trecut şi prin faţa unei secţii de Poliţie, de pe bulevardul Ştefan cel Mare, iar dacă fata ar fi fost luată cu forţa, putea ţipa în dreptul poliţie, dar nu a făcut-o. Vom face tot posibilul să-l facem să-şi păstreze gândurile curate!”, a declarat mama agresorului pentru Cancan.

Ninel Mogoşanu este recidivist. Bărbatul fusese eliberat din închisoare, tot după o tentativă de viol, cu doar câteva zile înaintea incidentului din centrul capitalei din vara anului trecut.
sursa: b1tv
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii