Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:29 19 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inspectorului General al Poliției Române, întâlnire cu o delegație a Ambasadei SUA

ro

20 Mar, 2018 14:57 668 Marime text
Astăzi, șeful Poliției Române, chestor principal de poliție Cătălin Ioniță, a avut o întrevedere cu o delegație a Ambasadei S.U.A.. La activitate au participat reprezentanți ai F.B.I., precum și ai Securității Diplomatice, Administrației de Combatere a Drogurilor și ai Serviciului Secret din S.U.A..
 
La data de 20 martie a.c., șeful Poliției Române a primit, la sediul Inspectoratului General al Poliției Române, vizita unei delegații din partea Ambasadei S.U.A..
 
Din delegație au făcut parte domnul Russel Ashenden, reprezentant al F.B.I., domnul Patrick Keegan, reprezentant al Securității Diplomatice, Stephen Borowski, de la Administrația de Combatere a Drogurilor, Donald Witham, de la Serviciul Secret al Statelor Unite, precum și doamna Claudia Munteanu, reprezentant al Ambasadei S.U.A. la București.
 
Inspectorul general al Poliției Române a adresat mulțumiri pentru sprijinul acordat de autoritățile americane în acțiunile derulate în comun.
 
De asemenea, reprezentanții structurilor americane au mulțumit pentru sprijinul constant acordat de autoritățile române în investigarea cazurilor comune și a apreciat  profesionalismul de care dau dovadă polițiștii români.
 
Totodată, toți participanții la întâlnire și-au manifestat dorința ca buna colaborare să continue și să evolueze.

Sursă foto: Poliţia Română

Ti-a placut articolul?

Comentarii