Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:11 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inspectoratul Județean de Jandarmi Tulcea, la bilanț. Activități desfășurate pe anul 2017

ro

19 Jan, 2018 15:11 1843 Marime text
Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a participat, vineri, la bilanțul efectuat de conducerea Inspectoratului Județean de Jandarmi Tulcea (IJJ) cu privire la activitatea pe anul 2017, ședința având loc la sala de conferințe a hotelului Esplanada din municipiul Tulcea.
 
Este vorba despre un eveniment organizat anual de Jandarmeria tulceană, care își propune să prezinte principalele activități derulate de Inspectoratul Județean de Jandarmi Tulcea în cursul anului anterior și să traseze principalele linii de acțiune pentru anul acesta.

 „Voi începe prin a transmite un mesaj de mulțumire tuturor jandarmilor tulceni, fie din municipiu, fie din județ, care, de-a lungul anului trecut, s-au implicat activ în asigurarea unui climat de ordine și liniște publică la nivelul judetului nostru. Vă mulțumesc tuturor în special pentru promptitudinea cu care ați răspuns solicitărilor noastre de a ne sprijini în organizarea unor evenimente de interes deosebit pentru promovarea Dobrogei de Nord, dar și pentru profesionalismul de care ați dat dovadă cu fiecare ocazie, în  fiecare misiune“, a transmis președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.


Printre obiectivele asumate de Inspectoratul de Jandarmi Tulcea se regăsesc eficientizarea misiunilor de asigurare şi restabilire a ordinii publice pe timpul manifestărilor publice şi a altor activităţi din spaţiul public ce au implicat aglomerări de persoane, respectiv îmbunătăţirea operativităţii intervenţiei la evenimentele sesizate prin Sistemul National Unic pentru Apel de Urgenta 112, dar și creşterea gradului de siguranţă a turiştilor în Delta Dunării.

„Meritați respectul nostru, al tuturor, pentru modul în care ați știut, de fiecare dată, să fiți aproape de cetățeni, să mențineți o ordine prestabilită la nivelul judetului și să îi faceți pe cetățeni să se simtă în siguranță“, a mai adăugat președintele Teodorescu.


Misiunile de asigurare a ordinii publice din 2017 s-au executat în condiţii foarte bune, nefiind înregistrate situaţii de intervenţie în forţă pentru restabilirea ordinii publice, iar acest lucru se datorează, în principal, continuării activităţilor preventive.

Sursă foto: IJJ Tulcea
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii