Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:44 17 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Delta” a efectuat evaluarea anuală a activității pe anul 2017

ro

26 Jan, 2018 15:08 920 Marime text
Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, George Luchici, a participat vineri, 26 ianuarie 2018, la Sala „Mihail Kogălniceanu“, la evaluarea anuală a activității Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” pe anul 2017.

Potrivit ISU Delta, alături de conducerea ISU „Delta”, la manifestarea solemnă au mai fost prezenți prefectul județului,  Lucian Furdui, reprezentanți la vârf ai instituțiilor tulcene precum și alți șefi ai structurilor militarizate din județul Tulcea.

„Am deosebita plăcere de a participa, astăzi, la ședința de  evaluare anuală a activității Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” a județului Tulcea pe anul 2017. În acest context, îmi revine sarcina de a transmite mesajul președintelui Consiliului Județean, domnul Horia Teodorescu, care, din cauza agendei de lucru extrem de încărcate, se află în imposibilitatea de a fi acum alături de dumneavoastră.  Fiind pe deplin în asentimentul domnului președinte, trebuie să vă mărturisesc că am cea mai mare considerație pentru toți cei implicați în acest sistem, oameni care luptă în permanență pentru semenii lor și care-și fac datoria în fiecare zi, acționând  în mod corespunzător în fața provocărilor și pericolelor, care, din păcate, de multe ori nu pot fi evitate.
Vreau să vă asigur, și cu această ocazie, că noi, reprezentanții Consiliului Judeţean, suntem în permanenţă preocupaţi de calitatea serviciilor de urgenţă, pentru binele și siguranța cetățenilor din tot județul. De aceea, țin să vă reamintesc că veți găsi în Consiliul Județean un partener de încredere, care vă va fi în permanență alături, ori de câte ori problemele județului o vor cere”, a declarat vicepreședintele George Luchici, cu acest prilej.

Sursa foto: CJ Tulcea

Ti-a placut articolul?

Comentarii