Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:28 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Informare meteo de vreme rea. Utilajele CNAIR pregătite să intervină în caz de necesitate. Sunt drumuri unde intervin deja utilajele de deszăpezire

ro

15 Nov, 2018 22:47 1419 Marime text
Având în vedere că în România au apărut primele ninsori, reprezentanții CNAIR informează că sunt semnate toate contractele necesare acțiunilor de deszăpezire, precum și toate stocurile de materiale ce vor fi utilizate în aceste acțiuni.

Astfel, la aceasto oră, CNAIR are în bazele din toată țara peste 193.000 tone sare, 511 tone nisip, 433 tone clorură de calciu și 54 tone de produs ecologic.

De asemenea, în bazele CNAIR, în prezent sunt 1412 de utilaje care pot acționa în orice moment în acțiuni specifice sezonului de iarnă.

”Menționăm că stocurile de material utilizate în acțiunile de deszăpezire sunt completate în permanență, în funcție de cantitățile consummate de fiecare bază. De asemenea, precizăm că în caz de nevoie CNAIR poate mobiliza 2383 de utilaje care să acționeze pe autostrăzile și drumurile naționale la nivelul întregii țări.

La această oră drumarii desfășoară acțiuni specifice sezonului de iarnă pe anumite sectoare de pe Transalpina” - au transmis reprezentanții CNAIR.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii