Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Reabilitarea, modernizarea și dotarea Grădiniței cu program prelungit Mugurel, Constanța” intră la vot în Consiliul Local Municipal

ro

26 Apr, 2023 11:38 1012 Marime text



Pe ordinea de zi a ședinței de CL, se regăsește și proiectul pentru aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție și a principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Reabilitarea, modernizarea și dotarea Grădiniței cu program prelungit Mugurel, Constanța”.

Proiectul a primit avizele Comisiilor de specialitate.

Valoarea totală a investiției este de 4.278.042,60 lei (TVA inclus). Proiectul este parte a Programului Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 4, Sprijinirea dezvoltării urbane durabile, Investițiile în educație și formare, Obiectiv specific 4.4 – Creșterea calității infrastructurii în vederea asigurării accesului sporit la educație timpurie și sprijinirea participării părinților pe piața forței de muncă, a fost depus proiectul „Reabilitarea, modernizarea și dotarea Grădiniței cu program prelungit Mugurel, Constanța”.

Potrivit raportului de specialitate, proiectul pentru modificarea HCL nr. 95/2019 privind aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție și a principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Reabilitarea, modernizarea și dotarea Grădiniței cu program prelungit Mugurel, Constanța” se impune întrucât la finalul procedurilor de achiziție publică a fost necesară actualizarea devizului general.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii