Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:54 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inconștiență în trafic. Mai mulți șoferi beți sau fără permis au fost depistați de polițiștii IPJ Constanța la volan

ro

05 Jun, 2019 12:43 1245 Marime text
Mai mulți șoferi au fost depistați în trafic conducând sub influența băuturilor alcoolice sau fără a deține permis de conducere valabil.  

Potrivit IPJ Constanța, la data de 4 iunie a.c., în jurul orei 19.00, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din localitatea Castelu, județul Constanța, în timp ce conducea un moped neînmatriculat, pe strada Florilor, din aceeași localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 4 iunie a.c., în jurul orei 19.35, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 25 de ani, din Constanța, în timp ce conducea o autoutilitară, pe strada Vârful cu Dor, din municipiu, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice.
 
La data de 4 iunie a.c., în jurul orei 19.00, poliţişti din cadrul Secției 7 Rurală Crucea au depistat un tânăr, în vârstă de 19 ani, din Constanța, în timp ce conducea un moped neînmatriculat, pe strada Principală din localitatea Nistorești, județul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 4 iunie a.c., în jurul orei 20.20, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 57 ani, din localitatea Tuzla, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Recoltei, din aceeași localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 4 iunie a.c., în jurul orei 23.50, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un tânăr, în vârstă de 19 ani, din orașul Năvodari, în timp ce conducea un moped neînmatriculat, pe strada Plopilor din oraș, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 4 iunie a.c., în jurul orei 16.50, poliţişti din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au depistat un bărbat, în vârstă de 48 de ani, în timp ce conducea un moped neînmatriculat, pe DJ 381, în localitatea Biruința, județul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare penale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii