Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:40 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inconștiență în trafic. Mai mulți șoferi beți au fost depistați de polițiștii IPJ Constanța la volan

ro

14 Dec, 2018 09:19 1802 Marime text
Inconștiența unor conducători auto poate conduce la evenimente rutiere foarte grave. Tot mai mulți șoferi aleg să se urce la volan după ce au consumat băuturi alcoolice și pun astfel în pericol și siguranța celorlalți participanți la trafic. 

În doar câteva ore, polițiștii rutieri din cadrul IPJ Constanța au depistat mai mulți șoferi beți la volan. 

Potrivit IPJ Constanța, lLa data de 13 decembrie a.c., în jurul orei 19.30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din localitatea Agigea, județul Constanța, care a condus un autoturism pe strada Nicolae Titulescu, din localitatea Agigea, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
     
La data de 13 decembrie a.c., în jurul orei 18.10, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism pe bulevardul I. C. Brătianu, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
La data de 13 decembrie a.c., în jurul orei 21.40, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 27 de ani, din localitatea 23 August, județul Constanța, care a condus un autoturism pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
La data de 13 decembrie a.c., în jurul orei 19.10, polițiștii din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au depistat un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din localitatea Topraisar, județul Constanța, care a condus un autoturism pe DJ 391, în localitatea Biruința, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
La data de 13 decembrie a.c., în jurul orei 00.00, polițiștii din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au depistat un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din localitatea Mereni, județul Constanța, care a condus un autoturism pe Șoseaua Libertății, din localitatea Mereni, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
Persoanele în cauză au fost conduse la spital pentru a li se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
În toate cauzele, polițiștii constănțeni au întocmit dosare penale.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii