Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:58 15 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încă o „victorie“ în instanță pentru Oil Terminal în fața Broadhurst Investment Ltd. (document)

ro

29 Sep, 2016 12:45 1106 Marime text
Societatatea Oil Terminal informează acționații și investitorii cu privire la faptul că, astăzi, Tribunalul Constanța a respins cerere de intervenție formulată de către Broadhurst Investment Ltd., a admis cererea principală formulată de societatea Oil Terminal SA și a dispus menționarea în registrul comerțului a Hotărârii Adunării Ordinare Generale a Acționarilor societății nr.21 din 13 octombrie 2015, se arată într-un raport oficial elaborat astăzi de conducerea Oil Terminal.
 
Potrivit documentului, hotărârea este executorie, ea urmează să fie redactată și comunicată părților și poate fi atacată cu apel în termen de 15 zile de la comunicare.
 
Pe 22 octombrie 2015, acționarul minoritar Broadhurst Investment Ltd. a formulat o cerere de intervenție prin care se opunea înregistrării la Registrul Comerțului și publicării în Monitorul Oficial a Hotărârilor AGOA adoptate pe 13 octombrie 2015, fără a se preciza și numărul hotărârii atacate.
 
Solicitatea a făcut obiectul unui dosar pe rolul instanței Tribunalului Constanța.
 
Prin încheierea din 23 martie 2016, instanța de fond, respectiv Tribunalul Constanșa, a suspendat judecata cauzei, conform art. 242 din Noul Cod de Procedură Civilă, iar Curtea de Apel Constanța, prin Hotărârea nr.150/16.06.2016 a casat încheierea Tribunalului Constanșa și a trimis cauza primei instanțe pentru continuarea judecății.
 
În secțiunea Documente, puteți consulta raportul elaborat de conducerea Oil Terminal privind subiectul prezentat în material.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii