Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:00 28 01 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încă o conductă avariată de constructorul autostrăzii

ro

17 Jul, 2012 16:30 924 Marime text

În cursul acestei dimineţi, constructorul autostrăzii Bucureşti - Constanţa, a spart conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm, în zona sensului giratoriu de la Agigea, locul de descărcare al austostrăzii.

"Practic, în apropierea conductei, constructorul a amenajat un depozit de piatră, iar greutatea utilajelor de încărcare şi descărcare de peste 45 de tone au tasat magistrala. Conducta alimentează localităţile Agigea şi Lazu. Pentru remedierea avariei a fost necesară întreruperea furnizării apei pe conductă, până în această seară, 17 iulie 2012, ora 24,00. Pentru ca toţi abonaţii din Agigea şi Lazu, să nu rămână fără apă, s-au făcut manevrele necesare de vane şi s-a trecut la alimentarea acestora cu apă prin intermediul unei conducte de siguranţă. Astfel, localitatea Lazu are apă integral, iar în Agigea singurii abonaţi rămaşi fără apă sunt cei de pe strada Dinu Cocea şi cele trei alei adiacente.

La fața locului au fost trimise mai multe echipe de intervenție dotate cu toate utilajele necesare, care vor depune toate eforturile pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.

Pentru această nouă avarie, constructorul autostrăzii se va alege cu o nouă plângere penală pentru distrugere de bunuri în formă continuată“, au declarat reprezentanţii RAJA.

Ti-a placut articolul?

Comentarii