Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:37 19 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenţie, şoferi Încă două camere video de control al Rovinietei, funcţionale de astăzi

ro

30 Apr, 2015 18:51 1256 Marime text
 
Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a anunţat că de astăzi vor fi puse în funcţiune pe drumurile din România două noi puncte fixe de control valabilitate rovinietă.

„Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic că, începând de joi vor fi puse în funcţiune pe reţeaua de drumuri naţionale şi autostrăzi din România două noi puncte fixe de control valabilitate rovinietă, prin intermediul cărora vor fi înregistrate vehiculele care circulă fără achitarea corespunzătoare a tarifului de utilizare (rovinieta), în vederea sancţionării cu amendă contravenţională, conform prevederilor Ordonanţei de Guvern nr. 15/2002 cu modificările şi completările ulterioare, a deţinătorilor/utilizatorilor în baza unui drept legal”, se arată într-un comunicat al instituției. 

Până la data de 30 aprilie controlul valabilităţii rovinietei se efectua prin intermediul a 70 puncte fixe de control, 14 puncte mobile de control, prin intermediul personalului cu drept de verificare a deţinerii rovinietei valabile aparţinând Inspectoratului General al Poliţiei Române, Inspectoratul de Stat pentru Controlul Traficului Rutier şi prin intermediul personalului CNADNR în punctele de trecere a frontierelor.

Punctele de control puse în funcţiune astăzi, sunt amplasate în zone în care acestea nu pot fi evitate de către conducătorii auto, se mai arată în comunicat. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii