Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:51 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Îmbrăcăminte contrafăcută, confiscată de poliţişti

ro

20 Nov, 2012 16:16 1852 Marime text
O echipă a poliţiştilor de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă a descoperit un cetăţean român care comercializa produse de îmbrăcăminte contrafăcute.

Luni, la ora 10.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Constanţa au executat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii infracţiunilor la regimul drepturilor de proprietate intelectuală, în urma căreia au identificat-o pe C.C. (40 ani), care comercializa articole de îmbrăcăminte cu semne figurative ale mărcilor înregistrate, Adidas, Nike, Puma, Louis Vuitton, articole pentru care aceasta nu a putut face dovada existenţei documentelor de provenienţă şi nici a acordului titularilor mărcilor înregistrate.

Bunurile descoperite, cu o valoare de aproximativ 8.000 lei au fost confiscate, iar femeii i-au fost întocmite actele premergătoare, pentru punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii