Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:27 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini șocante postate pe internet. Tânără din Constanța abuzată de patru tineri care ar fuma joint-uri cu etnobotanice

ro

25 Oct, 2018 12:24 4506 Marime text
Imagini șocante au fost postate pe Facebook de un tânăr din Gârliciu, județul Constanța. În filmulețul surprins se observă o fată din Constanța care ar fi abuzată de patru tineri care se drogau cu joint-uri cu etnobotanice. 

Scenele șocante au fost surprinse de tânărul din Gârliciu care se afla în apropierea locului în care fata și care apoi le-a postat pe Facebook.

Tânărul este plecat la muncă în Germania. În timpul sezonului estival a lucrat la o shaormerie în Costinești și a avut viză de flotant la Mangalia.

Acesta susține că imaginile sunt mai vechi. Postarea a fost intitulată "Așa se distrează tinerii la Mangalia".

Surse din rândul anchetatorilor au menționat că imaginile nu au fost surprinse într-o unitate de învățământ, iar fata este din Constanța.

În imagini se observă cum fata este înghesuită într-un colț al unei camere de cei patru agresori care încearcă să o abuzeze sexual. Suspecții fumează o țigară pe care o împart între ei.

Potrivit Observator.tv, fata este îndemnată să fumeze și ea din țigară, însă refuză și le cere celor patru băieți să o scoată din încăpere și să o lase în pace.

"Vreau să plec de aici. Lăsați-mă!", se aude pe filmare cum fata îi imploră pe băieți să o lase în pace.


În același timp, unul dintre suspecți o amenință că o lovește dacă mai țipă.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii