Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:08 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Imagini de la eveniment. Accident rutier pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța. Un motociclist implicat (galerie foto+video)

ro

04 Oct, 2018 18:44 4762 Marime text
Un accident rutier a avut loc în această seară pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța, zona Școlii Spectrum. 

Din primele informații un motociclist a fost implicat în accident. 

Potrivit SAJ Constanța, victima a fost diagnosticată cu traumatism umăr stâng, membru inferior stâng (șold, genunchi, gleznă). 

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz. 

Potrivit IPJ Constanța, din primele informații a fost vorba de o coliziune între o motocicletă condusă de un bărbat și un autoturism condus de o femeie. Atât motocicleta cât și autoturismul rulau pe bd Lăpușneanu. Motociclistul a încercat să evite coliziunea și a ricoșat intr-un autoturism parcat. A rezultat rănirea ușoară a motociclistului.

UPDATE. Oficial de la IPJ Constanța

La data de 4 octombrie a.c, ora 17.55, o tânără în vârstă de 19 ani a condus un autoturism pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, dinspre Dacia către Trocadero. În momentul în carea ajuns la intersecția cu strada Farului a efectuat viraj la stânga pentru a intoarce, fără să acorde prioritate unei motociclete condusă de un bărbat, în vârstă de 26 de ani, care se deplasa în sens opus.

Pentru a evita impactul, motociclistul a virat brusc la dreapta, a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în coliziune cu un alt autoturism parcat. A rezultat vătămarea corporală ușoară a motociclistului.

Sursa foto-video: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii