Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la accidentul mortal de pe DN68

ro

08 Mar, 2016 11:07 3120 Marime text
Un bărbat de 69 de ani a murit și un  altul de 43 de ani este grav rănită în urma unui accident rutier care s-a produs în această dimineață pe DN68, în apropierea orașului Hațeg.

Bărbatul grav rănit a fost eliberat din masină după intervenția echipajului de descarcerare. Concomitent cu aceste operațiuni pompierii salvatori si angajații SAJ au stabilizat victima.

Potrivit IPJ Hunedoara, „în jurul orei 07:50, un bărbat în vârstă de 69 de ani din comuna Densuş, a condus un autoturism pe DN 68, din direcţia de mers Haţeg spre Caransebeş, iar la km 65+220m, în afara localităţii Toteşti, pe o porţiune de drum în aliniament, a pătruns pe sensul opus de circulaţie, unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 42 de ani, din comuna Rîu de Mori. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto în vârstă de 69 de ani şi rănirea uşoară a celuilalt conducător auto, care a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Haţeg. Traficul rutier a fost restricţionat pe ambele sensuri de mers, aproximativ  40 de minute.”

Sursa: hunedoaralibera.ro

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii