Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ieri la Curtea de Apel Bucureşti Nicuşor către Mazăre- Ce te-ai bronzat. Mazăre către Nicuşor-Şi tu te-ai bronzat

ro

26 Apr, 2012 08:59 1589 Marime text

Nou termen de judecată în procesul retrocedărilor ilegale făcute de Radu Mazăre, Nicuşor Constantinescu şi compania.

Potrivit evz.ro, primarul Constanţei s-a prezentat ieri în faţa camerelor de luat vederi relaxat, susţinând că nimeni nu reclamă vreun prejudiciu în dosarul său.

Povesteşte pe scurt cum a fost excursia de Paşti în Madagascar cu negresele "care nu sunt tocmai negrese" şi cum a decurs întâlnirea cu un şef de trib căruia i-a făcut cadou ouă roşii.
La sosirea la Curtea de Apel, Mazăre a ameninţat jurnaliştii că o să facă o declaraţie lungă, "de patru - cinci ore şi nu cred că o să rezistaţi. Eu muncesc când vă odihniţi voi şi invers", declară înainte de proces primarul Constanţei.

Evenimentele ulterioare au să demonstrat că nu a avut niciun moment intenţia să se disculpe patru ore ci, dimpotrivă, să amâne din nou procesul.

Până să înceapă judecata, Mazăre s-a întreţinut cu Nicuşor Constantinescu. Se salută cordial. "Ce te-ai bronzat! - zice Constantinescu. - Şi tu eşti bronzat, replică Mazăre. De la ţară! - răspunde şeful CJ Constanţa. "Şi eu tot de la ţară, doar nu am fost în oraş acolo", completează, şmecher, primarul Mazăre.

Mai multe detalii de pe evz.ro, citeşte AICI
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • vasi 26 Apr, 2012 10:33 halal edili! mistocari, impertinenti si "smecheri de cartier" cu bube in cap si multe "pile"...