Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:26 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Iarnă în toată regula în județul Constanța. CNAIR a instituit restricții de tonaj pe DN 38 și pe DN 2A

ro

29 Nov, 2018 07:01 2272 Marime text
CNAIR a instituit restricții de tonaj (7,5 tone) pe DN 38, Agigea – Negru Vodă (Vamă) și pe DN 2A, Hârșova – Ovidiu, din cauza ninsorii viscolite ce provoacă o vizibilitate extrem de redusă participanților la trafic.

Măsura a fost instituită preventiv pentru a nu se produce accidente rutiere grave sau blocarea traficului de catre autovehiculele de mare tonaj.

”Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate” - au transmis reprezentanții CNAIR.


Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

UPDATE. Oficial de la Infotrafic 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Constanţa, restricţia de tonaj (7,5 tone) a fost ridicată. Din cauza ninsorii viscolite, fusese restricţionat traficul greu pe sectorul Hârşova – Ovidiu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii