Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:04 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iarna geroasă din România a făcut deja două victime

ro

02 Dec, 2018 17:53 1444 Marime text
Începutul de iarnă din țara noastră face deja victime. Două persoane și-au pierdut viața din cauza temperaturilor foarte scăzute.
 
O femeie de 55 de ani, din Suceava, a murit din cauza unui şoc hipotermic după ce a stat ore întregi în locuinţa neîncălzită. Femeia era consumatoare de alcool şi a fost văzută de vecini târându-se spre casă, în genunchi. Nimeni nu a mai ştiut nimic apoi de ea timp de două zile, până când sora acesteia, îngrijorată, a mers acasa la ea. Femeia de 55 de ani era în casa în care locuia împreună cu soţul, într-o cameră, căzută lângă sobă, iar încăperea neîncalzită, scrie România TV.

Aceasta era în stare de inconştienţă. Sora a sunat la 112, iar femeia a fost preluată de un echipaj SMURD şi transportată la spital. În ciuda eforturilor medicilor, din cauza că temperatura corpului era foarte scăzută, pacienta a decedat după aproximativ 2 ore.

Şi soţul decedatei este consumator de alcool şi nu a observat că soţia zace inconştientă într-o cameră a casei.

De asemenea, tot în Suceava, un barbat de 44 de ani a murit îngheţat după ce a stat mai multe zile în zăpadă. Acesta era şi el consumator de băuturi alcoolice, iar cei patru fraţi ai săi au pornit să îl caute după ce nu îl mai văzusera de două zile. Aceştia l-au căutat prin împrejurimi, găsindu-l în cele din urmă pe bărbat, decedat lângă un podeţ din apropierea locuinţei sale, fiind acoperit parţial de zăpadă.Cadavrul nu prezenta urme de violenă.

În ambele cazuri politiştii au demarat cercetări.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii