Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:28 14 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 22 martie 2011

ro

22 Mar, 2011 11:31 1974 Marime text

horoscop_2010.jpgBerbec

Soarele abia ajuns in zodia ta si conjunctia pe care o formeaza cu Uranus pot intensifica dorinta de schimbare, de nou inceput. Aceste zile dau tonul schimbarilor care vor trasa directia pentru urmatorii 7 ani, asa ca fii atent la ce se intampla si, mai ales, la ce-ti spune intuitia. Daca ti se inchid niste usi in anumite domenii, lasa-le inchise. Nu e momentul sa fortezi lucrurile, ci e bine sa le accepti asa cum sunt. Pana si blocajele iti folosesc, fiind niste semne ca e timpul sa inchei niste capitole si sa deschizi altele.

Taur

Pentru tine, planetele din Berbec pot crea contextul unor transformari la nivel de constiinta, credinta, apropiere de fiinta divina. Este momentul sa incepi niste demersuri de vindecare a relatiilor, trecutului, atasamentelor. Luna in Scorpion te ajuta sa te faci inteles si gasesti oamenii potriviti pentru a te sprijini. Asta inseamna ca e nevoie sa fii deschis, receptiv, atent la semnalele pe care le primesti de la cei din jur.

Gemeni

Conjunctia Soare-Uranus in Berbec inseamna, in cazul tau, deschiderea unui ciclu de 7 ani, in ce priveste viata sociala, aspiratiile, relatiile cu prietenii. Cu alte cuvinte, nimic nu va mai semana cu ce a fost pana acum in ce priveste aceste segmente de viata. Ai ocazia sa constientizezi ce vrei sa faci cu viitorul tau, care sunt relatiile care te reprezinta, la cine e momentul sa renunti, care sunt proiectele in care merita sa te implici.

Rac

Zona carierei si puterii, statutului profesional si imaginii sociale primeste influente din ce in ce mai puternice. Practic, aceasta saptamana este foarte importanta in ce priveste inceputul unei schimbari de directie inevitabile, care va marca evolutia evenimentelor pentru cel putin 7 ani de acum incolo. Asadar, fii atent la semne si, mai ales, fii atent la usile care se inchid. Pentru ca, daca unele se inchid, e clar ca altele se deschid. Asadar, uita-te dupa acestea din urma.

Leu

Modul in care vezi viitorul, convingerile, credintele, filozofia de viata, incep sa sufere schimbari radicale. Este momentul sa lasi in urma principiile invechite, sa te detasezi de tot ce nu te mai reprezinta, sa recunosti oportunitatile de schimbare a directiei. Probabil unele colaborari se vor rupe, vei renunta la unele contracte si vei imbratisa alte mijloace de evolutie, inedite. Astazi, Luna in Scorpion te ajuta sa identifici nevoile sufletului tau.

Fecioara

Noul an astrologic anunta schimbari spectaculoase in ce priveste situatia financiara si nu numai. Este momentul renuntarii la unele surse de castig in favoarea altora, constientizarii blocajelor, transformarii interioare profunde. E momentul sa renunti la resurse materiale vechi si sa descoperi in jurul tau unele noi, pe care nu le-ai vazut pana acum. Pe de alta parte, unor nativi le poate creste interesul pentru studii ezoterice, cercetari metafizice, spirituale.

Balanta

Echinoctiul de primavara, insotit de conjunctia Soare-Uranus in Berbec, deschide sezonul schimbarilor spectaculoase in ce priveste imaginea sociala, relatiile, parteneriatele si colaborarile. Esti invitat sa fii autentic si sa triezi relatiile cu sange rece, sa incepi sa te manifesti exact asa cum simti, cu orice risc, sa renunti la toate relatiile care te constrang si sa incepi altele noi, sa faci alegeri in functie de ceea ce simti si nu in functie de ce asteapta altii de la tine.

Scorpion

Luna plasata in zodia ta si aspectele frumoase pe care le formeaza iti stimuleaza creativitatea, imaginatia, intuitia. Traiesti totul cu intensitate maxima, ai parte de experiente frumoase in ce priveste o relatie sentimentala sau derularea unui proiect creativ, ai idei ingenioase carora ar fi bine sa le dai curs. De asemenea, aspectele dinamice din zona muncii, determinate de planetele din Berbec, anunta schimbari surprinzatoare in ce priveste activitatea profesionala.

Sagetator

Ziua de astazi iti poate aduce revelatii, intuitii, premonitii. Luna in Scorpion te invita la introspectie, retragere in sine, meditatie si rugaciune. Manifestarea neconditionata a generozitatii si iubirii, iertarea, acceptarea a tot ce este pot face minuni. Pe de alta parte, trebuie spus ca energia uriasa dezvoltata de planetele din Berbec , si in special de conjuctia dintre Soare si Uranus, deschide un ciclu de 7 ani, in care nimic nu va semana cu ce a fost pana acum, mai ales in domeniul sentimental, al relatiei cu copiii sau manifestarii creativitatii.

Capricorn

Astazi ai ocazia sa traiesti clipe minunate alaturi de prieteni dragi, sa constientizezi ca nu esti singur niciodata si ca ai langa tine oameni pe care te poti baza oricand. Pe de alta parte, planetele din Berbec, care se tot inmultesc si creeaza un context revolutionar, ating, in cazul tau, zona familiei, sufletului, patrimoniului, relatiei cu trecutul. Asadar, incepand de astazi, schimbarile se vor tine lant, iar tu esti determinat sa te repozitionezi fata de familie si fata de trecut.

Varsator

Luna in Scorpion, in zona carierei si imaginii, creeaza un context favorabil afirmarii si succesului. Este o zi favorabila exprimarii ideilor, manifestarii autoritatii si asumarii de noi responsabilitati. Pe de alta parte, zona comunicarii este extrem de dinamica in aceasta perioada, mai ales ca Soarele s-a instalat si el acolo, intalnindu-l pe Uranus. Asadar, se anunta schimbari in lant si evenimente neasteptate in ce priveste relatiile, deplasarile, documentele.

Pesti

Luna in Scorpion iti stimuleaza intuitia, iti poate aduce vise profetice si tot felul de mesaje subtile. Prin urmare, e posibil ca unele convingeri, mai ales in ce priveste viitorul tau, sa fie schimbate. De asemenea, avand in vedere aspectele dinamice din zona banilor proveniti din munca proprie, te afli la inceputul unui cliclu de 7 ani, adica in momentul unor schimbari majore. Altfel spus, in aceste zile, e bine sa fii atent la evenimentele care au loc si sa iei in calcul noi posibilitati de valorificare a calitatilor proprii.

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii