Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:11 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horia, Topalu, Ghindărești, Saraiu și Gârliciu au adoptat o “Declarație Comună”, privind proiectele de interes local (galerie foto)

ro

14 Nov, 2018 18:00 1595 Marime text
Cu ocazia aniversării a 140 de ani de la unirea Dobrogei cu România, președintele CJC, Horia Țuțuianu a transmis un mesaj în care a menționat că " îi felicit pe cei cinci primari ai localităților Horia, Topalu, Ghindărești, Saraiu și Gârliciu, pentru inițiativa adoptării “Declarației Comune”.

"Sărbătorim un moment istoric care cuprinde întreaga existență a poporului român. Astazi cu ocazia sărbătoririi zilei Dobrogei, zi cu o semnificaţie deosebită, îi felicit pe cei cinci primari ai localitatilor Horia, Topalu, Ghindărești, Saraiu si Gârliciu, pentru inițiativa adoptarii “Declaratiei Comune”, privind proiectele de interes local! Sunt mândru că în acest context, administrațiile locale au urmat exemplul Consiliului Județean Constanța și al Consiliului Județean Tulcea, pentru că doar uniți putem construi în beneficiul comunității"- mesaj postat pe pagina de Facebook a  președintelui CJC, Horia Țuțuianu.


Sursa foto: Facebook Horia Țuțuianu 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii