Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:03 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gimnasta constănțeană Cătălina Ponor dezminte zvonurile apărute în presă

ro

18 Oct, 2015 18:51 1446 Marime text
 
Cunoscuta gimnastă constănțeancă, Cătălina Ponor, a ținut să dezmintă, astăzi, printr-un mesaj postat pe pagina peroanlă de Facebook, zvonurile apărute în presă conform cărora ar fi ajuns de urgență la spital.
 
„Simt nevoia să lămuresc zvonurile care apar despre mine. Evit să citesc articole care nu au nicio legatură cu realitatea. Singurul adevăr este că da, azi plec la Viena, pentru o intervenție la tendon, dar în niciun caz nu am ajuns de urgență la spital, cum am văzut că apare scris astăzi într-un articol.
Vă asigur că am scăpare și, mai mult decât atât, că voi trage cu toată puterea să fiu pentru voi la Olimpiada de la Rio! Operația presupune, de fapt, curățarea tendonului, pentru a nu mai întâmpina probleme cu el de acum înainte. Pentru un sportiv este o operație ușoară și nu ma va da peste cap. Va urma o perioadă de refacere, după care voi fi aptă pentru antrenamente.
Drumul meu spre Rio nu se oprește aici. M-am întors în gimnastică având un scop în minte și am să-l duc până la capăt. Vă mulțumesc pentru susținere și încredere!”, a scris Cătălina Ponor pe pagina sa de Facebook. 



Sursa foto: Facebook - Cătălina Ponor


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii