Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:09 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

George Cosac este noul președinte al CS Dinamo București

ro

25 Nov, 2015 19:55 2626 Marime text
Începând de astăzi, George Cosac, președintele Federației Române de Tenis, a devenit pentru următoarele șase luni, președintele Clubului Sportiv Dinamo București, se arată pe site-ul său official al clubului.
 
„Începând cu data de 25 noiembrie 2015, domnul comisar-șef George Cosac a fost împuternicit pe o perioadă de șase luni, prin ordin al ministrului afacerilor interne, să îndeplinească atribuțiile postului de președinte al Clubului Sportiv Dinamo București. În vârstă de 47 de ani, George Cosac este fost tenisman de top, sportiv de înaltă performanță al CS Dinamo”, potrivit comunicatului trimis de reprezentanții CS Dinamo.
 
„Până la data împuternicirii, domnul George Cosac a îndeplinit atribuțiile postului de vicepreședinte la CS Dinamo București, coordonând Centrul Sportiv Brașov, secția Sporturi Individuale și Serviciul Organizare și Instruire Sportivă”, conform comunicatului.
 
Această funcție i-a aparținut de multipla campioană olimpică Elisabeta Lipă, care a preluat postul de ministru al Tineretului și Sportului.


Sursa foto: prosport.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii