Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:48 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE George Copos ar putea primi astăzi sentinţa definitivă în dosarul Loteria

ro

25 Aug, 2014 07:28 2806 Marime text
Tribunalul Bucureşti ar putea anunţa astăzi sentinţa în dosarul Loteria, în care este cercetat George Copos.

Potrivit Digi 24, omul de afaceri a fost condamnat în primă instanţă la patru ani de închisoare cu executare. De asemenea, fostul director al Companiei Naţionale Loteria Română, Nicolae Cristea, a primit aceeaşi pedeapsă.

Ana Electronic, compania deţinută de Copos, a vândut, în 2004, mai multe spaţii comerciale către Loteria Română. Oamenii legii susţin că suma încasată oficial a fost mult mai mică decât cea primită în mod real, statul fiind prejudiciat cu aproximativ un milion de euro.

În prezent, George Copos se află închis la Rahova, unde execută pedeapsa de 3 ani şi 6 luni de închisoare în „dosarul Transferurilor”.

UPDATE, ora 10.25

Omul de afaceri George Copos a fost condamnat astăzi la 4 ani de inchisoare cu executare în dosarul Loteria. Decizia este definitivă, Tribunalul Bucuresti respingând contestaţia pe care o formulase George Copos.

Dat fiind că omul de afaceri este deja închis, după condamnarea la 3 ani si 6 luni de inchisoare in dosarul Transferurilor, cel mai probabil avocatii sai vor cere contopirea pedepselor, scrie ştiripesurse.ro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii