Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:27 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gazeta de Năvodari Vasile Delicoti rămâne în funcţia de primar al localităţii Poarta Albă

ro

20 Aug, 2013 15:47 1614 Marime text

Din analiza avocaților, s-a constatat că ordinul nr. 242/31.05.2013, prin care îi încetase mandatul nu i-a fost comunicat personal, potrivit legii, de către Instituția Prefectului Constanța, primarului comunei Porta Albă, Vasile Delicoti. Prin urmare, așa cum spune legea, 340/2004, a Instutuției Prefectului, orice act prin care Prefectul ia măsura cu caracter individual, cum este și cea de față, prin care domnului Delicoti îi fusese încetat mandatul de primar, își produce efecte de la comunicarea lui. Cum acest ordin nu a fost comunicat personal primarului Vasile Delicoti, acesta este în continuare primar. Chiar instanța de judecată a dat termen Instituției prefectului o săptămână pentru a face dovada că a comunicat ordinul personal primarului Vasile Delicoti.
UPDATE
Ce spune Vasile Delicoti despre această situație?
Rep: Aveți informații noi despre documentul pe care Prefectura trebuia să-l transmită instanțelor de judecată? Există vreo noutate în acest sens?
Vasile Delicoti: Nu, ce știu eu încă nu [...] vom vedea la termen dacă Prefectura vine să aducă vreun document în ceea ce privește comunicarea documentului, în speță ordinul Prefectului către mine, document pe care eu nu știu cum îl vor produce, pentru că ordinul Prefectului nu ne-a fost comunicat așa cum prevede legea [...] personal.
Sursa: Gazeta de Năvodari
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii