Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:32 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Furt urmat de tentativă de furt în Constanţa. Persoana bănuită a fost imobilizată de poliţişti

ro

14 Jan, 2019 10:04 863 Marime text
Un bărbat bănuit de comiterea unor infracțiuni de furt calificat și tentativă la furt calificat a fost reținut de polițiștii constănțeni.

Astfel, la data de 13 ianuarie a.c., în jurul orei 02.00, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție au fost sesizați, printr-un apel 112, despre producerea unei infracțiuni de furt calificat pe o stradă din municipiul Constanța, unde o persoană necunoscută ar fi pătruns în locuința unei femei, de unde ar fi sustras o poșetă, în care se afla un portofel cu mai multe documente personale.

La aproximativ jumătate de oră, un alt apel la SNUAU 112, anunța o tentativă de furt calificat pe o altă stradă din municipiul Constanța.

La scurt timp, polițiștii constănțeni au identificat persoana, pe care, după o urmărire pe o distanță de aproximativ 50 de metri, au imobilizat-o și au condus-o la sediul secției de poliție pentru cercetări.

Asupra bărbatului, în vârstă de 43 de ani, din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, a fost găsită poșeta sustrasă, întregul prejudiciu fiind recuperat și predat persoanei vătămate.

Polițiștii constănțeni l-au reținut pe bărbatul, cunoscut cu antecedente penale, pentru o perioadă de 24 de ore și l-au introdus în C.R.A.P. al IPJ Constanța, urmând ca în cursul zilei de 14 ianuarie să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța cu propunere de arestare preventivă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii