Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:26 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE-Fotografii şocante, surprinse la o firmă de renume din România (galerie foto)

ro

21 Apr, 2016 09:07 3461 Marime text
Una dintre firmele cunoscute în România este Fares Orăștie. Un utilizator de Facebook a făcut publice fotografii care șochează legate de această companie, imagini care nu o onorează. Este drept că ele pot fi din altă parte, dar deocamdată mergem pe mâna fotografului de ocazie.
 

”Această este adevărată faţă a grupului de firme Fares Orăştie, dar nu o veţi vedea niciodată pe pagină oficială. Sperăm că Direcţia de sănătate publică, Protecţia consumatorului şi alte organe abilitate să aibă un cuvânt de spus, poate iau exemplu de la Autoritatea naţională sanitar veterinară şi pentru siguranţă alimentelor de la care aşteptăm rezultatele controalelor pe care le desfăşoară”, scrie bărbatul în postarea sa.

 
Mulţi dntre noi am cumpărat ceaiuri ţinând cont de firma producătoare. Ce te faci dacă lucrurile nu sunt ceea ce par? Firma funcționează din 1929. Potrivit site-ului firmei, ”sub îndrumarea farmacistului Farago, plantele medicinale au prins viaţă sub formă de ceaiuri, siropuri şi uleiuri esenţiale, într-o manieră foarte riguroasă, cu uscătoare, maşini de tocare şi selctare. Nu-i de mirare că aici s-a utilizat cea dintâi linie de extracţie a uleiurilor esenţiale din România.”
 
Aşa o fi, cum spune pe site. Însă fotografiile prezentate surprinse la această firmă, așa cum susține utilizatorul de Facebook, sunt incredibile și dacă se vor dovedi adevărate, bănuim că firma ar trebui scuturată din temelii. 

Menţionăm că am încercat să luăm legătura cu reprezentanţii companiei Fares, însă nu am reuşit. Am cerut însă un punct de vedere printr-un e-mail şi aşteptăm un răspuns oficial de la această companie. Dacă ne va fi transmis, acesta va fi publicat ulterior.

Citeşte şi punctul de vedere al firmei Fares: Confruntată cu acuze grave, o firmă de plante medicinale se explică 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii