Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:26 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu nu scapă de închisoare. Ce decizie au luat magistrații

ro

04 Jan, 2019 13:52 1956 Marime text
Fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, aflat în detenție la Penitenciarul Poarta Albă a postat astăziu un mesaj pe pagina sa de Facebook în care se arată nemulțumit de faptul că i-a fost amânată solicitarea de eliberare din penitenciar.
 

”Comisa de liberare condiționată de la Penitenciarul Poarta Albă a fost schimbată radical AZI, când eu am avut evaluarea pentru eliberare. Statul paralel a numit un alt judecător în comisie, loial și supus ordinelor securiste! Am primit 5 luni amânare deoarece doamna judecător a apreciat, cunoscându-mă de câteva minute, că pe parcursul perioadei de detenție am avut o atitudine oscilantă și m-a catalogat drept a fi un pericol social. Am menționat in fata comisiei ca sunt GRAV bolnav si pentru a mă trata corespunzător trebuie să fiu pus in libertate, insa doamna judecător nu a tinut cont de acest lucru. Am făcut deja contestație la Judecătoria Medgidia. Asta este ,,justiția” în România anului 2019, cea care încalcă drepturile omului și trimite către instanța superioară propuneri de liberare pentru criminali periculoși, dar pentru persoane condamnate ILEGAL de către binomul SRI-DNA pentru presupuse infracțiuni de serviciu amână cu 5 luni(până la noi ordine) liberarea!” – se arată în mesajul postat pe facebook de Nicușor Constantinescu.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii