Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:24 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 1 Fostul consilier personal al lui Sorin Oprescu și fostul trezorier al PNL, reținuți de DNA

ro

24 Sep, 2015 19:47 2005 Marime text
Fostul consilier personal al lui Sorin Oprescu, Costin Berevoianu, și fostul trezorier al PNL, Vlad Moisescu, au fost reținuți, astăzi, de DNA Ploiești, în dosarul privind Apa Nova, au declarat surse judiciare.
 
Omul de afaceri Ovidiu Semenescu este suspectat că ar fi făcut trafic de influență în favoarea societății Apa Nova București prin intermediul lui Vlad Moisescu și Costin Berevoianu, ambii având relații importante în administrația publică locală, potrivit unor surse judiciare.
 
Timp de mai mulți ani, Ovidiu Semenescu, în calitate de reprezentant neoficial în România al unui grup de firme, s-ar fi folosit de relația cu Vlad Moisescu și de influența pe care acesta o avea la nivelul Primăriei sectorului 1, pentru obținerea unor contracte cu instituții publice.

UPDATE 1, ora 21.03

Costin Berevoianu, Vlad Moisescu şi Ovidiu Semenescu au fost scoși încătușați din sediul DNA Ploiești, aceștia fiind reținuți într-un dosar de cumpărare de influență și trafic de influență în legătură cu Apa Nova București. La ieșirea din sediul DNA, Berevoianu a negat că ar fi luat bani și că ar fi făcut trafic de influență. Vlad Moisescu a negat, de asemenea, că ar fi făcut trafic de influență, iar întrebat cum își explică faptul că se află din nou la DNA Ploiești, el a răspuns că „așa e la Ploiești".

Cei trei vor fi transportați în arestul IPJ Prahova care se află la Câmpina, urmând a fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă, notează Agerpres.
 
Sursa foto: Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii