Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fost comisar şef al Gărzii Financiare, trimis în judecată

ro

15 Sep, 2017 12:02 2061 Marime text
Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Ploieşti, au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate,
a inculpatului Sandu Nicolae, la data faptei comisar şef în cadrul Gărzii Financiare – Secţia Judeţeană Dâmboviţa, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de luare de mită.

În perioada  iunie – august 2013, Sandu Nicolae, în calitate de comisar şef în cadrul Gărzii Financiare – Secţia Judeţeană Dâmboviţa, a pretins de la un om de afaceri plata unor materiale de construcţii în sumă de 20.383 lei, lucru cu care acesta din urmă a fost de acord, factura în cauză fiind achitată la data de 19 august 2013.

Inculpatul a pretins și primit foloasele respective pentru a nu dispune subordonaților săi efectuarea de controale la societăţile martorului dar și în scopul îndeplinirii de către personalul din subordine a unor atribuții de serviciu, privind desigilarea cu celeritate a mijloacelor de transport ce aduceau în România ambalaje necesare firmelor omului de afaceri.

În cauză s-a dispus măsura asiguratorie a sechestrului asupra unui imobil ce aparține inculpatului.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Dâmbovița, cu propunere de a se menține măsura asiguratorie dispusă în cauză.
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii