Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:06 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Focuri de armă la frontiera cu Ucraina. Polițiștii de frontieră au făcut uz de armă pentru prinderea unor suspecți

ro

09 Dec, 2018 15:39 929 Marime text
În această dimineață a.c., la nivelul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava s-a declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate.

Potrivit Poliției de Frontieră, în jurul orei 02.15, polițiștii de frontieră au observat pe raza localității de frontieră Straja, jud. Suceava, mai multe persoane care transportau de la frontiera de stat către interiorul țării, colete voluminoase.

”Polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea celor în cauză efectuând somațiile legale prin voce și, deoarece aceștia nu s-au supus, au fost trase trei focuri de avertisment în plan vertical. În acel moment, bărbații au abandonat coletele și s-au dispersat în direcții diferite.

Imediat au fost informate autoritățile de frontieră ale statului vecin concomitent cu dispunerea unor măsuri de cercetare și supraveghere a zonei” - au transmis reprezentanții Poliției de Frontieră.


Astfel, la fața locului au fost descoperite 20 de colete care conțineau cantitatea de 16.000 de pachete, de proveniență ucraineană, în valoare de 187.200 lei.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar în continuare se fac verificări în vederea identificării persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale. 

Sursa foto: Poliția de Frontieră
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii