Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:19 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma din Constanța, Easy Credit 4 All IFN SA, a numit directorul structurii secundare din Cluj

ro

18 Aug, 2014 23:58 6060 Marime text
Consiliul de Administrație al societății Easy Credit 4 All IFN SA, întrunit în data de 28 februaie a decis ca începând cu 1 martie la conducerea executivă a sediului secundar situat în municipiul Cluj-Napoca, pe strada Cuza Vodă numărul 1, să fie numită Gabriela Veronica Fonta, cu domiciliu în județul Maramureș.

La aceeași dată s-a hotărât că Gabriela Veronica Fonta deține calitatea de șef sediu secundar Cluj.

De asemenea, începând cu data de 1 martie s-au revocat competențele de semnare a actelor aferente procesului de creditare în cadrul societății numitei Oana-Gerogiana Taraș.

Tot începând cu data de 1 martie s-au atribuit competențe de semnare a actelor aferente procesului de creditare în cadrul sediului social situat în municipiul Constanța, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu numărul 103, Ancăi-Roxana Ciorogaru din Constanța. De asemenea, Anca-Roxana Ciorogaru în calitate de analist financiar va semna în mod valabil, doar împreună și în solidar cu Nicoleta Carmen Cîrlescu, cât și în solidar cu alte persoane împuternicite ale societății în cadrul sediului social.

Consiliul de Administrație al societății Easy Credit 4 All IFN SA este format din Florina Pavel din Constanța, Nicolae Crăciun din Constanța, Cristina Crăciun din Constanța, Alexandra Crăciun domiciliată în București, de origine din Constanța și Dorinel Turcu din Constanța.

Deciziile Consiliului de Administrație al societății Easy Credit 4 All IFN SA luate la finele lunii februarie, au fost publicate astăzi în Monitorul Oficial.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii