Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:38 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Final de competiţie „Cupa municipiului Medgidia la fotbal de sală” se încheie duminică

ro

13 Mar, 2014 16:00 1927 Marime text

„Cupa municipiului Medgidia la fotbal de sală” îşi va desemna câştigătorii la sfârşitul săptămânii! După mai bine de o lună, se încheie cea de-a 28-a a celei mai vechi competiţii de acest gen.

Duminică, 16 martie se vor desfăşura întrecerile finalele de la fiecare categorie de vârstă înscrisă în campionat: Gimnazii, Licee, Cadeţi şi Oldboys. După fiecare meci final va avea loc festivitatea de premiere, unde echipele înscrise în competiţie de la fiecare categorie de vârstă vor intra în posesia râvnitelor premii. În egală măsură, organizatorii spun că se vor acorda şi premii individuale, cum ar fi premiul cel mai bun portar sau distincţia „cel mai tehnic jucător” la toate cele patru categorii.

În campionatul de futsal au fost înscrise 20 de echipe.  9 dintre acestea la categoria Cadeţi, iar 11 la Oldboys.  De asemenea, fiecare unitate şcolară din municipiu şi-a desemnat câte o echipă participantă.

Duminică, de la ora 9.00, se vor disputa finalele, urmând ca, mai apoi, Sala Sporturilor din cadrul Complexului Sportiv „Iftimie Ilisei” să devină podiumul celor care vor fi premiaţi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii