Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:52 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Fetiță, decedată după ce a căzut din microbuzul școlar aflat în mers. Ce le-a spus șoferul polițiștilor

ro

19 Feb, 2019 16:51 1844 Marime text
O fetiță, care circula cu un microbuz școlar, s-a rănit grav astăzi după ce a căzut în cap din microbuzul aflat în mers. Potrivit Antena3.ro, incidentul s-a petrecut la Zalău, când copiii se întorceau acasă de la școală. 

Copiii din microbuz au început să strice la șofer să se oprească. Acesta a tras pe dreapta și a sunat imediat la 112. 

Fetiţa, în vârstă de aproximativ 11 ani, a fost găsită de medici într-o baltă de sânge. Ea a fost luată în ambulanţă și i s-au acordat primele îngrijiri medicale.

Șoferul nu a putut explica de ce uşa microbuzului s-a deschis în mers.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz. 

UPDATE. 

O minoră de 12 ani din localitatea Badon a decedat marţi, la Zalău, după ce a căzut dintr-un microbuz de transport persoane căruia i s-au deschis uşile în mers, informerază Agerpres.ro

"În data de 19 februarie, ora 14.37, pe bulevardul Mihai Viteazul, din municipiul Zalău, un bărbat de 57 de ani, din Zalău, în timp ce conducea un microbuz de transport persoane, cursă regulată, nu a asigurat închiderea uşilor din spate, moment în care o minoră de 12 ani, pasageră în microbuz, s-a dezechilibrat şi a căzut în spatele microbuzului, pe partea carosabilă", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, Maria Cristea, într-o informare de presă.


Potrivit sursei citate, poliţiştii sunt la faţa locului, împreună cu reprezentanţii Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR). Şoferul a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ.

În urma impactului, minora a decedat, deşi personalul SMURD şi al ambulanţei sosite la faţa locului au efectuat circa 50 de minute manevre de resuscitare.

"SMURD Zalău a intervenit la un accident rutier soldat cu o victimă, resepctiv un copil de sex feminin, de 12 ani, căzută dintru-un microbus, în muncipiul Zalău, zona Astralis. Victima, care era inconştientă şi în stop cardio-respirator, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, la ora 16.10 fiind declarat decesul de către medicul de pe ambulanţă", a declarat pentru presă purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Lucian Jacodi.

Sursa: Agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii