Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:53 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fetiță de trei ani decedată într-un accident rutier. Șoferul, un tânăr de 17 ani, fără permis, reținut de procurori

ro

16 Jul, 2018 12:38 1901 Marime text
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus la data de 15.07.2018 punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul N.M., sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, vătămare corporală din culpă, ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.
 
Potrivit anchetatorilor, în fapt, s-a reţinut că, la data de 14.07.2018, fără a poseda permis de conducere, inculpatul N.M. de 17 ani a condus un autoturism marca Volkswagen pe o stradă din Timişoara şi a lovit patru persoane care în acele momente se aflau printre numeroasele persoane prezente pe stradă, în urma lovirii acelor persoane rezultând decesul unei persoane minore, în vârstă de trei ani, precum şi vătămarea corporală a altor trei persoane de sex feminin.
 
După producerea coliziunii cu grupul de persoane, inculpatul a continuat să conducă autoturismul, intrând cu acesta în gardul unui imobil de pe aceeaşi stradă. Ulterior, acesta a abandonat autoturismul şi a fugit de la faţa locului, fiind depistat de către organele de poliţie în aceeaşi după amiază.
 
În data de 15.07.2018, inculpatul a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiş, care a admis cererea şi a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.
 
Cercetările continuă în cauză, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor de fapt şi de drept.
 

”Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale reprezintă o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie” - au mai transmis procurorii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii