Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:51 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Femeia care a șantajat-o pe Livia Stanciu, șefa ÎCCJ, a fost arestată

ro

10 Jun, 2014 21:36 2816 Marime text
Magistraţii de la Tribunalul Bucureşti au decis astăzi arestarea pentru 30 de zile a Marianei Rarinca, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj asupra preşedintelui înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Livia Stanciu, transmite România Tv.

Mariana Rarincea, o femeie din Galaţi, care a lucrat cu soţul decedat al Liviei Stanciu, a ameninţat-o pe şefa ÎCCJ cu „dezvăluri" în presă, dacă nu îi va da suma de 20.000 de euro.

Livia Stanciu a susţinut că nu ştie ce anume sau cine a determinat-o să adopte o astfel de atitudine şi a precizat că respectiva femeie a lucrat la cabinetul soţului său, decedat în urmă cu trei ani şi jumătate.

Femeia care ar fi şantajat-o pe preşedinta Instanţei Supreme susţine că în urmă cu trei ani şi jumătate, avocatul Andrei Stanciu, soţul decedat al judecătoarei Stanciu, ar fi avut o datorie faţă de ea. Fapta de şantaj a constat în defăimare, femeia ameninţând că dă publicităţiii detalii despre presupusa datorie. Pentru a nu face acest lucru, ea a cerut 20.000 de euro.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii