Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:35 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Femeia, care a căzut după ruperea balustradei de la Cazino, a refuzat internarea

ro

01 Jul, 2015 11:51 2152 Marime text
Femeia care a căzut, aseară, de pe faleza Cazinoului din Constanţa după ce s-a rupt balustrada, prăbuşindu-se de la aproximativ trei metri, a refuzat internarea în spital. "Victima a suferit o fractură de coccis, dar a refuzat internarea, semnând că pleacă pe proprie răspundere”, a declarat directorul medical al spitalului, dr. Mihnea Avram. Potrivit cadrelor medicale de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, femeia a fost stabilizată, iar după ce i-au fost acordate îngrijirile medicale necesare a fost externată, azi noapte, la cerere. Ea a spus că, dacă va avea nevoie de îngrijiri medicale suplimentare sau tratamente de recuperare, doreşte să le facă la un spital din Bacău.
Vă reamintim că, aseară, a fost solicitată intervenția unui echipaj de la Ambulanță pentru a acorda îngrijiri medicale unei femei care a căzut de pe faleză după ce s-a rupt balustrada. Se pare că femeia a dorit ca soţul său să-i facă o poză, iar când s-a sprijinit de balustradă, bara superioară a acesteia s-a rupt, ea căzând pe pietre de la aproximativ trei metri.
Cadrele medicale au transportat victima la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, ea fiind conştientă în momentul în care a fost preluată de echipajul SMURD. Primarul interimar al municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, a dispus efectuarea unei anchete interne şi, potrivit unui comunicat al Primăriei Constanţa, responsabilitatea privind calitatea lucrărilor aparţine constructorului. De asemenea, reprezentanţii Primăriei o vor contacta pe femeia rănită, precum şi familia acesteia pentru a le asigura suportul de care au nevoie.
Lucrările privind modernizarea falezei Cazinoului din Constanţa au fost încheiate în toamna anului trecut, valoarea investiţiei fiind de aproximativ patru milioane de euro, fonduri europene.

Citește și O FEMEIE A CĂZUT DE PE FALEZA CAZINOULUI DIN CONSTANȚA
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii