Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:02 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma care a reamenajat sediile SPIT a bătut palma cu Primăria Constanţa şi repară balustrada falezei Cazinoului! (documente)

ro

27 Jul, 2017 00:00 2841 Marime text
La sfârşitul lunii februarie a acestui an, Primăria Constanţa a consultat piaţa în vederea achiziţiei lucrărilor de reparare şi vopsire a balustradei falezei Cazinoului, cuprinsă între Comandamentul Flotei şi zidul de apărare din partea de nord a promenadei.
 
Între timp, municipalitatea a achiziţionat lucrările de reparare şi vopsire a balustradei de pe faleza Cazinoului pe o lungime de 90 de metri, prin cumpărare directă. Lucrările constau în rigidizarea traverselor - vor fi montate ştuţuri din ţeavă metalică trasă cu diametrul de 30 mm pe o lungime de 60 mm în golurile de rezemare din montanţi, iar acest ştuţ va fi introdus în interiorul traverselor ce se întâlnesc în montanţi (35 de stâlpi x 3 ştuţuri = 105 ştuţuri); pentru crearea unei legături fixe între traverse şi ştuţ, la unul dintre capetele traverselor se va realiza o fantă de sudură (dimensiuni de 6 mm pe 25 mm perpendicular pe lungimea traverselor), la capătul celălalt, traversa nu va fi sudată, pentru a permite mişcarea de dilataţie şi contracţie (34 de stâlpi x 3 fante de sudură = 102 fante de sudură); va fi înlocuită traversa (ţeavă trasă, diametrul exterior 42 mm/3 mm grosime), pe o lungime totală de 30 ml; toate suprafeţele balustradei (stâlpi şi traverse - 60 mp) vor fi curăţate şi decapate de vopsea şi rugină; pe toate suprafeţele se va aplica un strat de grund alchidic anticoroziv pentru exterior cu rezistenţă la mediul salin; toate suprafeţele vor fi acoperite cu vopsea anticorozivă în două straturi; pentru lucrările de reparare şi consolidare a balustradei nu este necesară folosirea unei tehnologii speciale, dar se vor respecta normativele în vigoare pentru fiecare categorie de lucrări.

Contractul cu societatea Ecserv Interprod SRL, din Constanţa, a fost semnat de municipalitate pe 10.07.2017. Valoarea contractului este de 21.862 de lei fără TVA, în conformitate cu oferta financiară. Termenul de realizare a lucrării este de 30 de zile lucrătoare de la data intrării în vigoare a comenzii. Perioada de garanţie a lucrării este de 12 luni de la data încheierii procesului-verbal de recepţie a acesteia.
 
Vă reamintim că societatea Ecserv Interprod SRL a mai realizat şi lucrările de amenajare a sediilor Serviciului Public de Taxe şi Impozite şi Alte Venituri ale Bugetului Local Constanţa. 

Despre SC Ecserv Interprod SRL  

Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, SC Ecserv Interprod SRL s-a înfiinţat în prima lună a anului 2002, are sediul social în municipiul Constanţa şi un capital social de 10.200 de lei. Asociaţii firmei sunt: Claudiu Sintea Mihăiţă - cotă de participare 50% şi Eduard Schmilevschi - care deţine un număr egal de părţi sociale. Acesta din urmă este şi administratorul societăţii. Domeniul de activitate al firmei constă în „lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta contractul încheiat de municipalitate cu SC Ecserv Interprod SRL.

Citeşte şi:

SC Ecserv Interprod SRL a reabilitat mai multe sedii ale Serviciului de Taxe şi Impozite Locale Legătura dintre Virginia Uzun şi administratorul firmei, Eduard Schmilevschi (documente)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii