Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:39 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 1. Poziția oficială a Primăriei Constanța O femeie a căzut de pe faleza Cazinoului din Constanța

ro

30 Jun, 2015 20:43 2556 Marime text
 
O femeie a căzut de pe faleza Cazinoului din Constanța. Totul s-a petrecut în această după-amiză când balustrada de pe faleză s-a rupt.

Potrivit Serviciului Județean de Ambulanță, un echipaj SMURD a transportat-o la Spitalul Județean de Urgență din Constanța pentru îngrijiri.

UPDATE 1, ora 22.24

Purtătorului de cuvânt al Primăriei Constanţa, Liviu Tramudana a transmis, într-un comunicat de presă remis ZIUA de Constanța, că „reprezentantul municipalității contactează familia şi persoana accidentată asigurându-le tot suportul de care au nevoie”.

„În această după-amiază pe faleza Cazinoului din Constanţa a avut loc un accident regretabil.

Una dintre barele de protecţie a parapetului a cedat şi o femeie a cazut suferind un traumatism.

Un echipaj SMURD a transportat-o rapid la Spitalul Județean de Urgență Constanța, femeia fiind conştientă şi colaborantă.

La aceasta oră se fac ultimele investigaţii, pentru stabilirea diagnosticului final, iar din declaraţiile reprezentanţilor medicali, pacienta este în afara oricărui pericol şi urmează a fi externată.

Viceprimarul Decebal Făgădău a dispus efectuarea unei anchete interne de către o comisie formată din reprezentanţi ai Poliţiei Locale, Direcţiei de Gospodărire Comunală şi managerul de proiect.

De asemenea vor fi sesizate organele de Poliţie şi Inspectoratul de Stat în Construcţii.

Constructorului i s-a dispus verificarea întregii balustrade pentru a se asigura că nu se vor mai repeta asemenea incidente.
Lucrarea a fost realizată cu fonduri europene şi are o garanţie de 5 ani, întreaga responsabilitate privind calitatea lucrărilor aparţinând constructorului.

În funcţie de rezultatele anchetelor, vor fi luate toate măsurile legale.

La ora transmiterii anunţului, reprezentantul municipalităţii contactează familia şi persoana accidentată asigurându-le tot suportul de care au nevoie”, a transmis Tramudana.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii