Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:59 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Felix Stroe își exprimă regretul referitor la postarea denigrantă la adresa Simonei Halep - ”Asemenea incidente și erori de comunicare nu se vor mai repeta”

ro

13 Jun, 2018 20:49 1555 Marime text

Felix Stroe a declarat azi că se delimitează de postarea apărută în mediul online referitoare la incidentul petrecut pe Arena Națională în care Simona Halep ar fi fost huiduită de fani. Declarația vine după ce primarul Constanței, Decebal Făgădău, a afirmat la rândul său că dezaprobă postarea.
 

”Organizația Județeană a PSD Constanța își exprimă regretul pentru preluarea și diseminarea nefericită, din mediul online, pe pagina PSD Județul Constanța, a unei postări referitoare la incidentul petrecut pe Arena Națională, în data de 11 iunie a.c.
Așa cum a precizat și președintele executiv al PSD Constanța, Decebal Făgădau, această postare nu a avut girul conducerii județene sau municipale a filialei PSD Constanța.
Asemeni măsurilor luate la nivel național, ne vom asigura că asemenea incidente și erori de comunicare nu se vor mai repeta. O asigurăm pe marea noastră sportivă Simona Halep, pe familia ei și pe toți iubitorii sportului de bună credință din România de respectul și recunoștința noastră, atenți în același timp la provocările și instigarile permanente împotriva PSD. Luptele politice nu trebuie să umbreasca în niciun fel performanțele de excepție ale românilor talentați și dăruiți, din toate domeniile”, a declarat Felix Stroe.

Citește și: Simona Halep, huiduită pe Arena Națională. Cel puțin așa susține PSD Constanța. Primarul Decebal Făgădău se delimitează de această postare

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii