Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:17 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep, huiduită pe Arena Națională. Cel puțin așa susține PSD Constanța. Primarul Decebal Făgădău se delimitează de această postare

ro

13 Jun, 2018 14:57 3786 Marime text
Mai multe organizaţii PSD, printre care și PSD Constanța, au postat pe Facebook, marţi seară, un colaj foto, potrivit căruia Simona Halep, "marea noastră campioană, a fost huiduită de 20.000 de pe Arena Naţională, dar "aplaudată de sute de mii de români în Piaţa Victoriei pe data de 9 iunie". 

Întrebat despre această postare, primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău a declarat că se delimitează de această postare. 

“Dezaprob total această postare, mă delimitez de ea atât eu cât și organizația pe care o conduc.  Postarea nu aparține organizației municipale Constanța a Partidului Social Democrat și am solicitat administratorului paginii organizației județene să o retragă încă de aseară.  Performanța Simonei nu trebuie murdărită de lupta politică internă, oamenii politici trebuie să se încline în fața campioanei Simonei Halep, să o aplaude și să îi mulțumească pentru modul în care reprezintă România. Aceleași aplauze se cuvin familiei și echipei sale. În cursul zilei de astăzi am adresat scuzele mele”, - a declarat primarul Decebal Făgădău. 

Cu toate acestea, postarea era încă pe pagina de Facebook a PSD Constanța la ora la care edilul făcea aceste declarații. 

Sursa foto: Facebook/PSD Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii