Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:06 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Felix Stroe, ales Preşedintele Asociației Române a Apei

ro

28 Aug, 2013 13:07 3242 Marime text
felix stroe ales presedintele asociatiei romane a apei 467941
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Costache Viorel Paul 29 Aug, 2013 21:39 Buna ziua. Fiind un vechi cunascator al problemelor deosebite pe care ati cautat sa le rezolvati cat mai bine, pentru asigurarea unei ape potabile de buna calitate, atat pentru populatia Judetului Constanta, cat si pentru numerosii turisti de pe litoralul Marii Negre, dar si pentru grija privind epurarea apelor uzate,va felicit pentru noua functie si va urez ca si pe viitor rezultatele pe care le obtineti sa fie tot mai bune. Vreau sa va fac si o sugestie si anume: deoarece dl. Pitu a ajuns la o varsta venerabila (eu ii doresc multi ani cu sanatate)si avand foarte multa experienta in problemele de hidrogeologie, ar fi bine ca impreuna sa formati un birou de hidrogeologi care sa monitorizeze in permanenta exploatarea cat mai eficienta a puturilor de alimentare cu apa, pentru ca aceste surse sa asigure o alimentare cu apa potabila de foarte buna calitate, inca multi ani in viitor.
  • Daniela Tudor 29 Aug, 2013 15:45 Buna ziua, domnule Stroie Intrebarea mea este legata de modalitatea in care o societate se poate afilia acestei asociatii al carei presedinte sunteti, si pentru care va felicitam. Multumesc anticipat pentru raspunsul dumneavoastra.
  • FELIX SROIE 28 Aug, 2013 16:34 A.R.A ASOCIATIA ROMANA a APEI v-a fi SPONSORUL PRINCIPAL al FC CJ FARUL CONSTANTA,in LIGA2 si v-a AJUTA,SPRIJINI,impinge,CLUBUL sa re-PROMOVEZE in LIGA 1,ACUM,in campionatul 2 013-14.asa sa ne ajute DUMNEZEU.amin