Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:29 25 06 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Faleza din zona Poarta 5 a municipiului Constanța ecologizată cu ajutorul polițiștilor locali și a angajaților Polaris

ro

14 Feb, 2018 10:29 777 Marime text
În data de 14.02.2018, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală împreună cu reprezentanți ai societății de salubrizare SC Polaris S A au derulat o acțiune de ecologizare a falezei din zona Poarta 5 .

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Locale Constanța, Valentina Chiriță, acțiunea a vizat îndepărtarea de pe domeniul public a gunoaielor menajere în special peturi și alte materiale reciclabile colectate de persoanele fără adăpost sau care răscolesc prin gunoi.

”Acțiuni similare se vor derula și în alte zone ale Municipiului Constanța, astfel încât administrația publică locală să-și îndeplinească misiunea de a asigura curățenia orașului. Având în vedere campania "Acționează responsabil! Atitudinea ta contează! " solicităm cetățenilor care întâlnesc astfel de cazuri în care diverse persoane colectează peturi  ori deșeuri reciclabile să se ne acorde sprijinul pentru identificarea lor sesizând Dispeceratul Poliției Locale Constanța 0241484205 , iar echipajele noastre vor interveni în regim de urgență. Pentru utilizatorii aplicației  whatsapp numărul de contact este 0799606142 cu rugămintea de a transmite fotografii cu ceea ce constată, locul și direcția de deplasare a acestora .Numai împreună putem asigura  un mediu sănătos în Municipiul Constanța!” - a mai transmis Valentina Chiriță. 

Sursa foto: Poliția Locală Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii