Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:21 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Exclusiv Acțiune amplă a polițiștilor într-un cartier din Constanța (galerie foto+video)

ro

10 Oct, 2016 12:55 4432 Marime text
Echipaje de agenți de la Poliția Locală, sprijiniți de jandarmi și polițiști de la Secția 2, au descis astăzi pe strada Semănătorului din Constanța.
 
Din informațiile noastre, acțiunea a fost coordonată de Primăria Constanța, în parteneriat cu IPJ Constanța și Inspectoratul Județean de Jandarmerie, iar vizate au fost persoanele care locuiesc în zonă fără forme legale.
 
Confom surselor noastre, acțiunea are ca scop combaterea faptelor antisociale, dar și igienizarea zonei. Locuitorilor de pe strada Semnănătorului li s-a pus în vedere să păstreze curățenia în zonă. Din partea Primăriei Constanța, acțiunea este coordonată de la Direcția de Gospodărire Comunală, în parteneriat cu Serviciul de Igienizare. 

La acțiunea de astăzi au fost prezenți și reprezentanți de la Direcția de Asistență Socială, dar și inspectori de la Direcția de Sănătate Publică. 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • locuitor pe semanatorului 10 Oct, 2016 14:21 da sigur o sa si tina curat!mizeria ca acolo nu cred ca exista in tot orasul...ce sa mai zic ca ti-e frica sa treci pe jos pe acolo indiferent zi noapte.Masura care a fost?Cei fara forme legale au plecat de acolo?