Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:05 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

EVZ.RO Sergiu Nicolaescu – ultimul mister. Unii nu cred că regizorul era în sicriu. De la crematoriu NU A IEŞIT FUM!

ro

06 Jan, 2013 06:50 2200 Marime text

Graba cu care a fost săvârşit ritualul de incinerare alimentează suspiciunile celor care cred că în sicriul dus la Crematoriul Vitan-Bârzeşti nu s-ar fi aflat, de fapt, trupul lui Sergiu Nicolaescu. Mai mult decât atât, specialiştii consultaţi de EVZ susţin că, în momentul arderii trupului trebuia să iasă fum pe horn, ceea ce nu s-a întâmplat.

La finalul ceremoniei de astăzi, în care s-a săvârşit ultimul act al existenţei pământeşti a regizorului Sergiu Nicolaescu, mulţi dintre cei prezenţi se întrebau dacă, într-adevăr, în sicriul dus acolo se afla cunoscutul om de film. Secretomania şi măsurile de securitate drastice impuse de apropiaţii familiei Nicolaescu i-a enervat pe oameni care, deja, ţeseau scenarii precum cele văzute în filmele lui Sergiu Nicolaescu.

„Un om de doi metri să încapă într-un sicriu atât de mic, de un metru şi jumătate? Voi sunteţi mai deştepţi. Cum credeţi că se poate? De ce nu au deschis sicriul”, s-a adresat jurnaliştilor prezenţi o femeie, în faţa intrării Crematoriului Vitan-Bârzeşti. Un bărbat spunea, la rândul lui, că nu este în regulă că nu au lăsat chipul regizorului la vedere. „Nu este normal. Cine ştie, acum, dacă e mort sau nu”, spunea bărbatul.

Mai multe detalii pe evz.ro.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii