Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:05 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alertă la înălțime. Un bărbat a încercat să deschidă uşa unui avion de pasageri. Aeronava zbura între Moscova și Chișinău

ro

23 Nov, 2018 19:53 1731 Marime text
Un bărbat a încercat să deschidă uşa unui avion de pasageri, în timpul unui zbor pe ruta Moscova-Chişinău, informează evz.ro. Ulterior, bărbatul a fost imobilizat de parlamentari socialişti din Republica Moldova care au făcut parte din delegaţia preşedintelui Igor Dodon în cursul vizitei efectuate în Rusia.

Incidentul de securitate s-a produs joi, la bordul unui avion al companiei Air Moldova care zbura de la Moscova la Chişinău. Un pasager a încercat să deschidă o uşă exterioară, în timp ce avionul se afla la altitudinea de 10.000 de metri.

„Ne aflam la altitudinea de croazieră de 10.000 de metri, iar o însoţitoare de bord a venit la mine şi mi-a cerut ajutorul. Mi-a spus că un pasager vrea să deschidă uşa avionului şi să sară. M-am dus după însoţitoarea de bord, l-am împins pe individ de la uşă şi am încercat să îl calmez fără a provoca panică la bord”, a declarat deputatul socialist Grigore Novak.


Sursa: evz.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii