Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:51 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Enrique Iglesias, supus unei operații chirugicale mai dificilă decât se prevăzuse inițial (video)

ro

02 Jun, 2015 22:45 2283 Marime text
 
Enrique Iglesias, care s-a rănit la mâna dreaptă cu o dronă în timpul unui concert desfășurat sâmbătă în orașul mexican Tijuana, a fost operat ieri la Los Angeles, au informat reprezentanții interpretului, menționând că ”intervenția a durat mai mult decât se estimase anterior”, transmite EFE. Muzicianul spaniol a suferit mai multe tăieturi în timp ce mânuia pe scenă o dronă menită ”să dea un mai bun efect vizual” show-ului său. În pofida recomandărilor medicilor, Enrique Iglesias nu și-a întrerupt concertul după acest accident. Imediat după încheierea spectacolului, el a fost transportat în SUA, pentru a fi tratat într-o clinică de specialitate din Los Angeles.
Conform comunicatului difuzat de managerii săi, artistul a avut o fractură și a avut nevoie de ”o operație de reconstrucție după care se va recupera în totalitate în următoarele săptămâni”. Turneul în care se afla pentru promovarea celui mai recent album al său, intitulat ”Sex and Love”, a fost întrerupt și va fi reluat la 3 iulie, tot în Mexic.
Muzicianul a primit de la numeroșii săi fani, care au ”inundat” rețelele de socializare cu mesaje de susținere, multe dintre ele scrise pe mână sau pe palme.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii