Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:36 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevii din Constanța și-au ales liderii. Cine sunt cei aleși în Biroul executiv și în funcțiile de director de departament

ro

05 Nov, 2018 18:35 2202 Marime text
Consiliul Județean al Elevilor Constanța a organizat, în data de 01.11.2018, în cadrul sesiunii plenare a Adunării Generale desfășurate la Colegiul Național de Arte „Regina Maria” din Constanța, alegerile pentru funcțiile vacante și vacantabile din Biroul executiv, respectiv cele pentru funcțiile de director de departament.

Potrivit unui comunicat transmis de Consiliul Județean al Elevilor, fiecare candidat și-a depus un dosar ce ulterior, în urma evaluării de către Comisia Județeană de Validare și Concurs, a fost validat sau respins.

Comisia a fost formată din următorii membri: Tasnim Chazli (președinte), Andreea Roșu (secretar), Mihai Manole (vicepreședinte) și Lorela Florescu (membru).

Fiecare candidat al cărui dosar a fost validat de comisie, și-a susținut discursul de candidatură în plenul Adunării generale CJE CT, principalul obiectiv fiind de a obține votul președinților Consiliilor Școlare ale Elevilor prin prezentarea strategiilor de dezvoltare a structurii propuse de aceștia în dosarele de candidatură.

În urma procesului electoral, funcțiile vacante și vacantabile au fost ocupate de următorii: Silviu Morcan – vicepreședinte; Alesia-Rebeca Mazilu - vicepreședinte; Cristina Roman – secretar; Ioana Bistrae – director al Departamentului de PR și comunicare; Andreea Toma – director al Departamentului pentru învățământ teoretic; Mara Savu- director al Departamentului pentru învățământ vocațional; Daniela Gabriela Vlășceanu – director al Departamentului pentru învățământ profesional și tehnic.

Echipa Consiliului Județean al Elevilor Constanța felicită candidații pentru efortul depus și pentru implicare sperând ca aceasta să-i stimuleze în continuare în mișcarea de reprezentare!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii