Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:57 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevii constănțeni și CJPC Constanța marchează „Ziua Mondială a drepturilor Consumatorului“ (galerie foto)

ro

15 Mar, 2018 10:08 1880 Marime text
Cu ocazia zilei de 15 martie ”Ziua Mondială a drepturilor Consumatorilor" CJPC Constanța organizează un simpozion la sala Remus Opreanu, din cadrul Prefecturii Constanța.
 
Potrivit directorului CJPC Constanța, comisar șef adjunct Horia Constantinescu săptămâna 15-22 Martie 2018 a fost declarată în județul Constanța ca fiind "Săptămâna Consumatorilor".
 
Cu aceasă ocazie vor fi organizate consilieri și lecții deschise în școlile și grădinițele din Constanța, căminul de bătrâni Mangalia și în Mallurile City Mall și Vivo. Tema din acest an este "Crearea unei piețe on-line echitabile și sigure".
 
Pe 17 martie 2018 se va desfășura faza județeană a concursului național școlar pe teme de protecția consumatorului,”Alege! Este dreptul tău!“ ediția 2018 organizat de ANPC în colaborare cu Ministerul Educației Naționale, și care se adresează elevilor din școli generale și licee, indiferent de profil. Tema concursului pentru anul acesta este ”Crearea unei piețe on-line echitabile și sigure”.

La eveniment participă elevi ai Liceului Teoretic Traian Constanța care poartă tricouri cu slogane care transmit diverse mesaje. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii